Werken bij

We hebben geregeld nieuwe vacatures! Bekijk ze hieronder.

Vacatures

Volg ons op LinkedIn om nieuwe vacatures als eerste te zien!

Teamleider

Teamleider

Oidosjan 26, 20232 min read

We zijn op zoek naar 2 nieuwe teamleiders (32-36 uur per week) Als teamleider ligt je uitdaging in het verder (op)bouwen van je team(s) en het doorontwikkelen van de basishulp…

Gezinswerker (28-36 uur)

Gezinswerker (28-36 uur)

Oidosdec 20, 20225 min read

Ben jij een toegewijde gezinswerker en kun je je écht verplaatsen in een ander? We zijn op zoek naar versterking voor onze Buurtteams! De functie Sinds 1 juli 2021 werken…

Meer vacatures

Stageplaatsen & schoolopdrachten

We bieden op dit moment geen stageplaatsen aan. Zodra we wel stageplaatsen hebben, zetten we de vacature(s) op onze website en op LinkedIn. We kunnen helaas ook nog niet meewerken aan schoolopdrachten, omdat we als nieuwe organisatie nog in ontwikkeling zijn.

Met vakmanschap bouwen aan basishulp

Uitgangspunt van onze buurtteamwerkers is de leefwereld van gezinnen. Zowel bij individuele ondersteuning als bij het werken aan maatschappelijke opgaves in de wijk, op school en in de stad. We kijken daarbij altijd naar de samenhang tussen verschillende levensgebieden. Zo hebben financiële problemen vaak invloed op opvoeden en opgroeien. En hebben beperkingen van ouders gevolgen voor de kinderen én mogelijk ook weer op geldzaken.

Bij het versterken van het gewone leven kijken we verder dan alleen het gezin. Vertrekken vanuit de leefwereld betekent dat onze buurtteamwerkers de wijk en belangrijke partners kennen. Dat ze veel voorkomende vraagstukken en kansen tegelijkertijd signaleren. Zodat we ze met partners kunnen bespreken en daarop acties kunnen uitzetten. 

Onze buurtteamwerkers hebben een afgeronde relevante hbo-opleiding en een BIG- of SKJ-registratie (of op korte termijn uitzicht daarop). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Jeugdzorg en al onze buurtteamwerkers ontvangen voor hun werk van ons een smartphone en een laptop.